Egy hét kutya nélkül - avagy hiszti hiszti hátán

Ezen a héten nincsenek kutyáink. Az elmúlt hetekben kezdték kihúzni nálunk a gyufát a neveletlenségükkel (ami természetesen a mi sarunk) és a folyamatos cseszegetéseikkel (ami az ő saruk). Szó szerint a fejünkre nőttek a hosszú tél alatt, nagy lett a szájuk, és addig hisztiztek, amíg odáig jutottunk, hogy kivittük őket anyukámékhoz egy kis kényszerpihenőre. Most pedig mi hisztizünk itthon. Mert nincsenek itt velünk.


Nagyjából így néz ki a hetünk nélkülük..
Még csak csütörtök van és már mind a ketten hisztisek vagyunk. Abban reménykedünk, hogy nagyon hiányzunk nekik és még vissza akarnak jönni hozzánk a száműzetés után.

Eközben a kutyák....

Két perc masszív bánkódás után (tippünk szerint) egy kis virslivel vigasztalódtak. Azóta fel-le nyargalásznak anyukámék házában, rekedtre ugatják magukat a teraszon a szomszéd kutyákkal való "beszélgetés" közben, minden nap hosszú sétákat tesznek, sonkán, húsgombócon és jutalomfalaton tengődnek, játszanak Bella kutyussal, ágyban alszanak, állandóan simogatást koldulnak, lesik minden mozdulatukat, lepkéket kergetnek a kertben, jókat szundikálnak a Nagyi és a Papi közelében, akik megdicsérik őket, ha kakilnak. 

Hogy mi mekkora lúzerek vagyunk.....


Címkék: