Szuper hajós programokkal vár idén is a Balaton

Te is szereztél az elmúlt években néhány kellemes emléket a Balatonon, hajózás közben? Nem csoda, hiszen a BAHART minden szezonra igyekszik bővíteni a már meglévő szolgáltatásait, és számos újdonságot is bevezetnek a kirándulók és a pihenni vágyók kényelmének érdekében. Most megmutatjuk, hogy 2017-ben milyen programokon vehetnek részt a hajózás szerelmesei.


Minden korosztály találhat magának olyan programot, mely az igényeinek leginkább megfelel, és az sem jelenthet problémát, ha a Balaton északi vagy a déli partjáról szeretnénk ezeket igénybe venni.

Gyorshajózás

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik elég bevállalósak, imádják a száguldást, és a kalandokat.
A gyorshajók menetrend szerint is közlekednek a tavon, a Siófok - Balatonfüred - Tihany útvonalon. Akinek nincs konkrét úti célja, az is kipróbálhatja a 10 perces száguldást a Balaton vizén. A szolgáltatás Siófokon, Balatonfüreden, Tihanyban, Fonyódon és Badacsonyban vehető igénybe. A gyorshajók vízitaxiként is üzemelnek, főleg a legforgalmasabb fonyódi és badacsonyi kikötőkben.

Sétahajózás

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni a ringatózást a tavon.
Szinte valamennyi kikötőből indulnak sétahajók a Balaton közepe felé, majd ugyanarra a kiinduló állomásra térnek vissza. A hajókról nem csupán a vizet, a kellemes levegőt élvezhetjük, de a part menti látványosságokat is megcsodálhatjuk, miközben remek fényképek készülhetnek a fedélzetről. Főidényben 18 kikötőből indulnak járatok, 11 kikötőből pedig olyan hajók is közlekednek, amiken a naplementében is gyönyörködhetnek az utasok. A járatokon pezsgővel és üdítővel kínálják az utasokat. Lehetőség van kipróbálni a 2 órás félszigetkerülő sétahajózást is, ennek keretében Balatonfüredről indulnak a hajók, és a Tihanyi-félsziget megkerülésével megtekinthetjük Tihany nevezetességeit, és a természet szépségeit egyaránt. Az indulási időpontok elő-, fő- és utóidényben eltérhetnek egymástól.



Minimax Gyerekhajó

Kinek ajánljuk? Azoknak a családoknak, akik a hajózás mellett gyermekeiknek vidám, önfeledt, játékkal teli élményt szeretnének szerezni.
A Minimax Hajók 3 helyszínről, Siófokról, Balatonfüredről, és Badacsonyból indulnak, májusban a gyereknap kapcsán, majd júliustól egészen augusztus végéig várják a Balatonon az egészen kicsiket és nagyokat egyaránt. A szervezők gyermekkoncertekkel, arcfestéssel, rajzolással, hajókázással, társasjátékokkal, fotózással, bébi sarokkal, játszószőnyeggel és rengeteg vidám programmal várják a kicsiket. A játékokat minden esetben animátorok segítik, és amíg a gyermekeket lefoglalja a szórakozás, addig a szülők gyönyörködhetnek a balatoni panorámában és élvezhetik a hajózás hangulatát.

Nosztalgia sétahajózás borkóstolóval

Kinek ajánljuk? Akik a hajózás élménye mellett kiváló borokat is szeretnének kóstolni.
A nosztalgia sétahajózás 1 órás hajózást, kikapcsolódást foglal magába, miközben a fedélzeten végigkóstolhatjuk a fehér, rosé és vörös borokat a Kristinus Borbirtok kínálatából. Remek program lehet az idősebb korosztálynak, de a fiatal párok számára is kiváló randi helyszínnek bizonyulhat.



Bulihajó

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik ki szeretnék próbálni, hogy milyen a Balaton közepén, egy ringatózó hajón szórakozni.
A bulihajók 13 helyszínről indulnak ebben az évben, a táncos lábú utasok pedig többféle időtartam közül választhatnak. A hajók DJ-vel, fényekkel, retrozenével és mai slágerekkel várják az utasokat, hogy elindulhassanak velük a balatoni éjszakába.

A BAHART 2017-ben egyedi programmal is indít hajókat, erről a későbbiekben részletesen is beszámolunk majd. Annyi bizonyos, hogy igény esetén, csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítanak hajózási szolgáltatásokat. Részletekkel kapcsolatban figyeljétek az oldalunkat, vagy keressétek fel a www.balatonihajozas.hu honlapot. Jó szelet kívánunk!

Címkék: