1000 "mókás" kérdés 30 felett

Az a fajta tipikus buta liba vagyok, aki a 30. születésnapja előtt botrányosan nagy hisztit csapott, és bogár módjára a hátán vergődött kínjában. Most, hogy rohamosan taposom az éveket, értetlenül állok azok felett a kérdések felett, melyekkel naponta találkozom. Ti is sorstársak vagytok? Üdv a klubban!


Van kb. 50 ember, aki úgy érzi, hogy rendszeresen meg kell kérdeznie tőlem olyan dolgokat, amikhez az égvilágon semmi köze nincs. 
Mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit kellene, mit kellett volna és mit nem kellene csinálnom az életemmel, és olyan okos tanácsokat kapok, hogy nem is értem, miért nem tartom magam hozzájuk. Imádom, hogy ezekkel a kérdésekkel találkozhatok naponta, még akkor is, ha beugrok a cébéába egy doboz tejért. Talán nem vagyok tökéletes, sőt, biztos hogy nem vagyok az, de én legalább nem kérdezem meg mástól, hogy miért úgy szervezi az életét, ahogy. Jó lenne, ha más sem érezne örök késztetést arra, hogy minket, gyermektelen, nem házas, albérletben élő harmincasokat faggasson.  Még jó, hogy a humort és az öniróniát senki nem veheti el tőlem. 

Címkék: