Őrületes tempóval zúz a Plázs Siófok!

Hófehér homok, beach hangulat, fergeteges koncertek. Ez a Plázs Siófok, az ország egyik legmenőbb strandja. A Balatoné biztosan. Ne várjatok hétvégéig, hétköznapokon is elképesztő élményekben lehet részetek a Plázs finom homokján. Mutatom miért!


Megnyitotta kapuit ismét a Plázs, ami már harmadik éve vesz le a lábáról, amint belépek a kapuján. A koncerteket különösen imádom, így nem is lehetett kérdés, hogy ott leszek-e a Plázs Opening estéjén, ahol az NB, az Ocho Macho és a Punnany Massif is fellépett egy izgalmas koncertsorozaton. 

Annyi mindenképpen tudnod kell a helyről, hogy ez nem csupán egy strand. 
Tiéd a világ, tiéd a szerelem, a boldogság, az éjszaka, a szivárvány, a VIP vagy a küzdőtér. 
A Plázs élmény!

Ha a Plázsra jössz, mozogsz!

Nem csupán a szabadtéri edzőterem, vagy a strand miatt, de a bulihangulat miatt is. Ha éppen ahhoz van kedved, hogy a tűző napon táncolj a kedvenc nyári slágeredre, tedd meg bátran! A hely hangulatába abszolút belefér egy kis őrület, és persze egy csepp huncutság is! 

Edzeni szeretnél a fák árnyékában, vagy innál egy jó kis koktélt? Itt lehetőséged van mindkettőre. Ha formálni szeretnéd a tested, és egy jót strandolnál, a Plázs kiváló hely lesz hozzá!


Ha a Plázsra jössz, barátokat szerzel!

Tudod milyen érzés az, amikor egy szórakozóhelyen összebarátkozol valakivel a mosdóban, aki aztán a fél életébe beavat téged? Ez szerte a világon így történik köztünk, nők között, és bár nem tudom, hogy a túlzott empátia, szolidaritás vagy vodka az oka, mindenesetre az biztos, hogy így van. 

Pontosan így jártam egy Plázs koncerten is, ahol egy kedves lánnyal még a kedvenc együttesünk számait is végigénekeltük a mosdó előtti sorban várakozva. A strandon, a vízben, edzés közben, és röplabdázás alkalmával is kedves emberekbe fogsz botlani, akikhez később talán csak egy vidám emlék köt majd, de lehet, hogy barátság. Gyere a Plázsra, és ismerkedj! A világ kinyílik előtted!


Ha a Plázsra jössz, mosolyogsz!

Rengeteg koncerten jártam már itt az elmúlt két nyáron, és nem csupán a koncertekkel, de a szervezők munkájával is mindig nagyon elégedett voltam. Hogy ez miért fontos? Sok olyan szórakozóhely van, aminek már a kapujánál legszívesebben visszafordultam volna a mogorva biztonsági emberek, és a durva motozás miatt, de itt még ezzel sem volt problémám. A büféknél gyors és kedves a kiszolgálás, a vécéknél pedig nem csak a VIP, de a halandók számára fenntartott helyiség is teljesen rendben van. 

Honnan tudom? 
Kipróbáltam mind a kettőt, és bár biztosan kinevetsz, hogy miért tartom a tisztaságot is fontos szempontnak egy strandvécé esetében, de ha itt szeretnéd tölteni az egész napodat - az esti koncertekkel együtt - akkor bizony nem árt, ha komfortosan érzed magad. 

Itt még azok a dolgozók is kedvesek lesznek veled, akiknek semmi más feladata nincs, mint az eldobált poharakat összeszedni. 


Ha a Plázsra jössz, brutáljót strandolsz!

Így van, nem csalás, nem ámítás. A nyugágyak és a homok olyan látványt nyújt a színes napernyők és bikinik rengetegében, hogy biztosan nem akarsz majd héthatáron túlra kocsikázni, ha itt is szuper a strand és az élmény. A Plázs esetében nyilvánvalóan már az is hatalmas előny, hogy az Aranyparton helyezkedik el, és akkor még nem említettük ugye a Petőfi sétányt, ahol minden turpisságot beszerezhetsz, amire szükséged lesz a 40 fokos napsütésben. 

Annyi már biztos, hogy a kedvenceim ebben az évben is a mintás strandmatracok lesznek, és ha minden igaz, következő alkalommal tutira lecsapok egy pizza, jégkrém vagy dinnyemintás darabra. Enélkül ugyanis már nem is tudnám elképzelni a nyarat -  még a Plázson sem. A fíling miatt!


Ha a Plázsra jössz, széttáncolod a cipellőd (vagy a talpad)!

Ó, hát ezt nem kell nagyon magyarázni, ha voltál már igazi "plázsos" koncerten. Nekem volt szerencsém itt a Wellhello-hoz és a Halott Pénzhez kétszer is, de imádtam Rúzsa Magdit, Lócit, és mindkét fantasztikus Total Dance Festival Balatoni Retro Láz őrületet. És még sorolhatnám. Most éppen az Opening vett le a lábamról, amin a nagy kedvencem, az NB is ott volt, de természetesen özönlött a jónép az Ocho Macho és a Punnany Massif koncertjére is. Elképszetően jó volt. 

Ide kattintva megnézheted, milyen bulik várnak még rád idén!


Mire készülj, ha itt szeretnél bulizni? 
Arra, hogy a cipődet már az első pár hang után ledobod a homokba, és mezítláb pörögsz-forogsz, miközben teli torokból énekled a Punnany-tól, hogy "Élvezd, amíg van még mit, mintha ez a perc lenne az utolsó".

Élvezd a koncerteket.
Élvezd azt, hogy színes a világ. 
Dobd le magad.
Na ez a Plázs Siófok.

Címkék: